Vavavoom! Sarah säväytti punaisella matolla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Sarah Hyland tunnetaan parhaiten Moderni perhe -televisiosarjasta, jossa hän näyttelee perheen vanhinta lasta. Neitokaisella on ikää vasta 22 vuotta, mutta hän on ehtinyt esiintyä jo useassa elokuvassa.

Viisivuotiaana elokuvadebyyttinsä tehnyt Sarah on kasvanut varsinaiseksi seksipommiksi. Neitokainen nähtiin Audin ja Altuzarran järjestämillä cocktail-juhlilla tiimalasivartaloa korostavassa pikkumustassa. Hyland saattoi olla paikan säkenöivin neito asussaan, joka toi hänen povensa huomion keskipisteeksi.

Hyland opiskeli Manhattanilla arvostetussa Professional Performing Arts School -opinahjossa, jossa on nähty muitakin tähtiä, kuten Taylor Momsen, Andrea Bowen ja Paul Iacono. Hyland on seurustellut vuodesta 2009 asti näyttelijä Matt Prokopin kanssa. Mies tunnetaan High School Musical 3: Senior Year -elokuvasta.