Heidi Montag uhkeana uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaiset kohujulkkikset Heidi Montag ja Spencer Pratt nähtiin taannoin Britannian Big Brother -talossa ohjelman julkkisversiossa. Julkkistyrkky pari herätti talossa kohua törkeällä käytöksellään ja putosi lopulta kilpailusta.

Nyt Heidi on kuvattu esittelemässä lukemattomilla kauneusleikkauksilla paranneltua vartaloaan uima-altaalla bikineihin sonnustautuneena.

Heidi Montag on realityjulkkis, joka tunnetaan parhaiten silikonirinnoistaan ja lukemattomista kauneusleikkauksistaan, joihin hän oli taannoin myös kuolla. Julkkisten Big Brother -ohjelmassa blondi suuttui Lacey Banghardille, joka paljasteli itseään suihkussa. Hän itse harrasti talossa äänekästä seksiä aviomiehensä kanssa ja aiheutti ärtymystä katsojissa ja muissa asukkaissa. Playboy tarjosi Heidille taannoin 3,7 miljoonaa alastonkuvista, mutta Montag ei suostunut.