Kriisi ohi? Big Brotheriin uusia asukkaita!

Big Brother · Stara.fi

Suomen ensimmäinen julkkisten Big Brother on ollut alusta saakka kriisissä, koska taloon ei ole saatu oikeita julkkiksia. Kauden tähän mennessä ainoat julkkisstatuksen omaavat asukkaat Andy McCoy ja Frederik lähtivät molemmat ennakkosuunnitelmien mukaisesti pois ennen aikojaan.

Tänään taloon astelee yksi entinen Big Brother -asukas, kun Niko Saarinen ja BB-Jouko ovat katsojaäänestyksessä. Heistä toinen pääsee taloon, mutta vain vierailemaan. Kierrätysasukas astelee taloon huomenna maanantaina.

Vanhan asukkaan lisäksi taloon astelee jo tänään tuotannon mukaan mahdollisesti jopa kaksi kokonaan uutta asukasta, joiden henkilöllisyyttä ei ole vielä kuitenkaan paljastettu. Tulijoiden tarkempi määrä ja henkilöllisyydet selviävät pian.