Ikimuistoinen orgasmi – jääpalat mukaan seksileikkeihin

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkä ja piinaavaa esileikki saattaa yllyttää parit päätähuimaavaan seksiin, jolloin ei tunnetta minkäänlaisia rajoja. Jotta toisen kiusoittelu ei olisi aina samalla kaavalla tapahtuvaa käsikopeloa, voi makuuhuoneen puolella hyödyntää tavallisia kodista löytyviä asioita.

Monissa eroottisissa elokuvissa saatetaan leikkiä esimerkiksi jääpaloilla. Ihmiset helposti naurahtavat mokomalle jäiselle vesileikille vähättelevään sävyyn ilman, että edes tietävät mistä koko touhussa on kyse. Kylmän ja kuuman yhdistelmä saattaa nimittäin olla voittamattoman nautinnon avain, joka saa jokaisen kehon pisteen äärimmilleen.

Femail Firstin asiantuntijat jakavat nyt vinkkejä jääpalaseksiin. Kannattaa muistaa, että iho on ihmisen suurin elin. Nainen voi maata selällään, kun mies liikuttelee jääpalaa hellästi naisen herkimpien kehon kohtien yli. Sisäreidet, niska, polvitaipeet ja nännit reagoivat suuresti kylmän kosketukseen. Kun mies seuraa jääpalan tekemää vanaa kielellään, syntyy vastustamaton yhdistelmä.

Kylmä herättää ihon hermopäät äärimmilleen, jotka lämmin kieli saattelee nautintoon. Naisen ei suinkaan pidä maata näissä leikeissä paikoillaan, hän voi nimittäin hieroa samanaikaisesti miestä tai itseään lisähekuman saavuttamiseksi.

Jääpaloja voi myös käyttää hieronnan yhteydessä. Esimerkiksi lämpeävät öljyt reagoivat ihoon kuumottavasti ja kun peliin lisää viileän jääpalan, syntyy uudenlainen kokemus. Naiset voivat leikitellä myös miesten kanssa, ja piirtää jääpalalla sisäreiteen kahdeksikkoa samalla, kun antaa miehelleen tajunnanräjäyttävää suuseksiä. Toisin sanoen pakastin täyteen ja leikkimään.