Suosikkinäyttelijä vastasi homohuhuihin – suuteli miestä nettikuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä James Franco on Hollywood-tähdeksi varsin huumorintajuinen taiteilijasielu, ja hän on ollut mukana erilaisissa projekteissa, kuten tekemässä Ashley Bensonin kanssa Justin Bieber -parodiavideota. Mies myös käynnisteli laulajauraansa Daddy-bändin voimin.

35-vuotias James Franco on ollut uransa aikana jatkuvasti homohuhujen keskiössä. Miehen herkkä komeus on herättänyt kysymyksiä hänen seksuaalisuudestaan. Nyt James Franco on vastannut huhuihin humoristisessa hengessä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Mies julkaisi Instagram-sivullaan kuvan ”perinteisestä Francon päivästä”. Otoksessa hän suutelee kadulla miestä. Koomiseksi kuvan tekevät tähden omat erikoismerkinnät, jotka muistuttavat julkkisbloggari Perez Hiltonin blogin kommentointityyliä.

Taannoin seksuaalisesti avoin Franco kertoi olleensa nuorena koukussa masturbointiin. Mies sai vastikään oman TV-ohjelman, jossa hän esittelee yleisölle taiteellisia projektejaan. Suuri yleisö tuntee kuitenkin miehen hänen elokuvistaan, kuten Mahtava Oz, 127 tuntia ja Spring Breakers.