Niko Saarinen astelee Big Brother -taloon: ”Julkkikset lähti jo sieltä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelma on kärsinyt kuluvalla kaudella akuutista julkkispulasta, joka on johtanut myös siihen, että meno talossa on ollut pääosin haukotuttavan rauhallista. Huomenna asiaan tulee muutos, kun Niko Saarinen astelee taloon jo kolmannen kerran.

Kuluvan tuotantokauden alussa Big Brotherin käsikirjoittaja Joni Soila kertoi ohjelman verkkosivuilla, että taloon ei ole tulossa yhtään vanhaa BB-asukasta. Nyt tuotanto on kuitenkin joutunut pyörtämään puheensa, jotta taloon saadaan edes hieman eloa.

Äänestyksessä oli nyt kaksi vanhaa asukasta, Niko Saarinen ja viime vuonna talossa asunut BB-Jouko. Alustavien tietojen mukaan vierailu on kuitenkin jäämässä melko lyhyeksi. Kahdesta entisestä asukkaasta äänestyksen voitti odotetusti Niko. Hänen on määrä suunnata muiden ”julkkisasukkaiden” joukkoon huomenna maanantaina.

– Done that been that. Mä oon jo kaksi kertaa ollut talossa, Niko kertoi studiossa.

– Mä luulen, että Teppo tulee kyllä ilostumaan, mutta tunne on molemminpuolinen. Odotan kyllä innolla. Se on jo haukkunut mut siellä, vaikka mä en ole ollut siellä vielä päivääkään. Se on jo huolestuttavaa, mutta mä uskon, että en jää sanallisesti toiseksi.

Niko ehti myös sivaltaa kuluvan julkkiskauden menoa, sillä talossa ei ole tällä hetkellä yhtään oikeaa julkkista, kun Andy McCoy ja Frederik poistuivat molemmat talosta ennen aikojaan. Nikolta kysyttiin studiossa kenen julkkiksen tapaamista hän odottaa eniten.

– Joo, ne oli ne julkkikset, jotka lähti jo sieltä, Niko totesi naureskellen.