Uudet iPhonet pudotettiin katukivetykselle – tässä tulos

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Apple julkaisi äskettäin uudet versioinsa suositusta iPhone-älypuhelimestaan. Nyt vuorossa oli kokonaan uuden iPhonen sijaan uudet versiot sarjan vitosversiosta. Niistä iPhone 5S on paranneltu versio aikaisemmasta ja iPhone 5C puolestaan aavistuksen edullisempi muovinen versio.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mitään kovin erikoista uutta ei kummassakaan uudessa laitteessa ole, sillä päivitykset olivat lähinnä kosmeettisia. Applen taannoinen iPhone 4 osoittautui monin tavoin puutteelliseksi, kun suunnitteluvirheen vuoksi siitä tuli äärimmäisen herkkä kolhuille. Asia korjattiin iPhone 5 -laitteessa, ja nyt uudet tulokkaat ovat joutuneet käytännön pudotustestiin.

Verkossa julkaistulla testivideolla nähdään miten sekä 5S että 5C pudotetaan katukivetykselle rinnan korkeudelta ensin takakansi edellä, sitten pohja edellä ja lopuksi etulasi edellä. 5S selviytyi testistä puhtain paperein, mutta muovisen 5C-laitteen lasi hajosi pudotuksessa pirstaleiksi. Molemmat liitteet kuitenkin toimivat vielä testin jälkeen. Video on kerännyt nopeasti miljoonia katselukertoja.