TOWIE-hottis uskaltautui poseeraamaan miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen kohukaunotar Billie Faiers on päässyt viime vuosien aikana kuuluisuuteen siskonsa Samin siivellä. Molemmat neitokaiset tähdittävät kotimaassaan huippusuosittua The Only Way Is Essex -televisiosarjaa, ja ovat tuttuja näkyjä myös viihdelehtien sivuilta.

billiefaiers23092013

Nyt Billie on jälleen ikuistettu Nuts-miestenlehden kanteen. 30H-kokoisesta povestaan tunnettu vaaleaverikkö poseeraa kannessa mustissa alusvaatteissa. Billie Faiers on yksi Iso-Britannian rintavimmista julkkisneitokaisista, ja tähti nähdäänkin miestenlehtien sivuilla vastaavissa kuvissa melko tiuhaan tahtiin.

Billien sisko Sam Faiers kärsii ikävästä addiktiosta. Nainen kertoi äskettäin The Sun -lehdelle, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.