Mies otti liikaa potenssilääkettä – sukuelin murtui ja amputoitiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Moni mies on löytänyt alun perin verenpainelääkkeeksi kehitetystä potenssilääkkeestä apua veltostuneen sukupuolielimensä piristämiseen ja intiimielämänsä parantamiseen. Nyt eräs 66-vuotias kolumbialainen mies nautti sinisiä pillereitä hieman enemmän kuin olisi saanut.

Gigantesta kotoisin oleva maanviljelijä otti potenssilääkettä selvästi yli sallitun rajan tyydyttääkseen tyttöystävänsä tarpeet. La Nación -lehden mukaan hän oli kärsinyt yliannostuksen takia sukupuolielimensä jäykistymisestä useisen päivien ajan ja hän hakeutui lääkäriin vasta sitten, kun seisokki kävi kivuliaaksi.

Lääkärit totesivat, että miehen sukupuolielin oli tulehtunut, murtunut ja siinä oli merkkejä kuoliosta. Lopulta sairaalan henkillökunnan oli pakko amputoida miehen sukupuolielin, jotta kuolio ei leviäisi muihin ruumiinosiin. Mies voi olosuhteisiin nähden hyvin. Yliannostuksen vuoksi hänen intiimit nautintonsa ovat ainakin toistaiseksi jäissä.