Niko Saarinen Staralle: ”Ihmisiä vit**taa mun elämä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen realityjulkkis Niko Saarinen nähtiin taannoin Viidakon tähtöset -ohjelmassa, jossa hän valloitti monien ihmisten sydämet vallattomalla käytöksellään. Monet kuitenkin suorastaan vihaavat värikästä hahmoa. Niko kommentoi tilannetta Staralle.

Tänään Big Brother -taloon asteleva Saarinen keskittyy kertomaan mahdollisimman monilla eri verkkosivustoilla elämästään, ja hän myöntää seuraavansa myös itse muiden julkkisten kuulumisia. Kaikki kuuluisuuden parrasvaloissa patsastelevat eivät kuitenkaan miellytä Saarisen silmää.

– Mua vituttaa niitten pärstä, niitten ruokakuvat, niitten mainospostaukset, mut joka päivä mä meen lukemaan niitä. Siinähän se juju on mullakin, et ihmisiä vituttaa mun elämä, mut silti niitten on pakko seuraa sitä, Niko totesi.

Niko Saarinen tietää julkisuuden varjopuolet ja hän on esimerkiksi huolissaan Johanna Tukiaisen nykyisestä habituksesta. Niko sanoo, ettei inhoa Tukiaista, sillä nainen ei ole tehnyt hänelle mitään pahaa, ja hän jopa myöntää pitävänsä Johannaa fiksuna tyyppinä – ainakin naisen ollessa selvinpäin.

– Mut nyt sen touhu on menny niin hulluks, et kyl mä toivoisin sen sponsoroimisen loppuvan eräidenkin lehtitalojen puolesta. Se on oikeesti jo aika vaarallista. Joskus sen jutut oli hauskoja, kun ei aamulla tienny, onko Tuksusta tullu nunna vai lesbo, mut nykyään sen meininki on aivan sairasta, Niko parahtaa ja pyörittelee päätään.

Niko itse yrittää pitää yksityiselämänsä ainakin joltain osin salaisena. Hän on hyvin varovainen miesten suhteen, ja pelkää, että joku hänen elämässään ollut ihminen paljastaisi lööppilehdille esimerkiksi heidän välisen seksisuhteen. Se ei ole aihe, jolla Saarinen tahtoo patsastella lehtien sivuilla. Miehen sanojen mukaan kohu-Niko on jäänyt taakse, vaikka moni yrittääkin saada hänen kanssaa kohtauksia aikaiseksi etenkin yöelämässä.

– Ihmiset jopa tahallaan provosoivat mua ja odottavat kännykkäkamera valmiina, et milloin mä raivostun. Sitten kun lähdetään baarista jonnekin pilkun jälkeen syömään, niin aina meidän perässä tulee joku ihminen kameran kanssa. Tollanen kieltämättä ärsyttää, hän myöntää ja harmittelee, ettei pysty käymään lähikaupassakaan ilman, ettei joku ottaisi hänestä valokuvia.