Twilight-parin lemmenpesä myyntiin – Pattinson halusi kauemmas exästä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä Robert Pattinson erosi aiemmin tänä vuonna Twilight-vastanäyttelijä Kristen Stewartista. Sittemmin mies on deittaillut muun muassa Elvis Presleyn tyttärentytärtä Riley Keoughia ja viimeisimpänä näyttelijätär Sarah Gadonia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Vanhat muistot häiritsevät miestä kuitenkin sen verran, että nyt hän on pannut noin seitsemän miljoonan dollarin arvoisen talonsa myyntiin. Los Angelesin kartano oli hänen ja Kristen Stewartin lemmenpesä, jossa pari vietti paljon aikaa suhteessa ollessaan. Taloa kaupitellaan tarkalleen ottaen 6,75 miljoonalla eurolla, uutisoi Real Estalker -sivusto.

Tähti osti espanjalaistyylisen talon vuonna 2011, kun hän vielä suunnitteli rakastavaisille yhteiselämää. Tietojen mukaan 27-vuotias Robert on jo muuttanut pois Los Felizin talosta ja asuu tällä hetkellä yli 15 kilometrin päässä Beverly Hillsin puolella. Kristen Stewart osti viime vuoden elokuussa itselleen kodin silloisen poikaystävänsä läheltä. Vaikka suhde on päättynyt, nainen asustelee siellä edelleen.

Pattinsonin ja Stewartin suhde kaatui pettämisdraamaan, kun nainen petti häntä ohjaaja Rupert Sandersin kanssa. Näyttelijättären kerrotaan tapailevan parhaillaan Camp X-Ray -elokuvan vastanäyttelijäänsä Lane Garrisonia. Mies asuu nimittäin Kristenin talon vierassiivessä.