Sandra Bullockin esitteli uuden tyylinsä – tässäkö Hollywoodin kuumin trendi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Heat -elokuvaa tähdittävä Sandra Bullock luetellaan usein maailman kauneimpien näyttelijöiden kastiin. Hänen pähkinänruskeat silmänsä tuikkivat söpön tyttömäisissä kasvonpiirteissä veikeästi. Nyt Sandra poseeraa lokakuun Vogue-lehden kannessa.

sandrabullock23092013

Sandra Bullockin uusi tyyli seuraa Hollywoodissa meneillään olevaa muoti-ilmiötä, jossa pitkät kutrit saavat kyytiä ja tilalle leikataan liki poikamainen kampaus. Lyhyet hiukset löytyvät tätä nykyä muun muassa Rihannalta, Beyoncelta ja Miley Cyrusilta. 

Sandra Anette Bullock asui Saksassa 12-vuotiaaksi asti ja hänellä on edelleen Saksan kansalaisuus. Hänen äitinsä on saksalainen oopperalaulaja ja laulunopettaja. Näyttelijätär harrasti lapsuudessaan balettia ja teki pieniä sivurooleja äitinsä ooppera-näytöksissä. Bullock nousi Hollywoodin tähtikaartiin vuonna 1994 läpimurtoroolillaan elokuvassa Speed. Sittemmin kaunotar on esiintynyt lukuisissa menestyselokuvissa kuten Oscar-palkitussa elokuvassa Crash.