Yllätys helsinkiläisen kerrostalon ilmoitustaululla: ”Löydetty 20 euroa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rehellisyys maan perii on kaunis sanonta, joka ei kuitenkaan nykymaailmassa toteudu kovinkaan usein, sillä usein lopputulos on aivan päinvastainen. Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön, ja nyt sellainen on ilmestynyt Helsingissä sijaitsevan kerrostalon ilmoitustaululle.

Flickr-kuvapalvelussa on julkaistu valokuva tapauksesta, joka lämmittää varmasti monien mieltä. Töölössä sijaitsevan kerrostalon ilmoitustaululle oli nimittäin kiinnitetty 20 euron seteli ja sen yhteyteen paperilappusella tarkempi selvitys asiasta.

Tätä on töölöläinen kerrostaloasuminen

– 20 euroa löydetty rapusta 1 – 2 -kerrosten väliltä 11.9. kello 18.30, ilmoituksessa kerrottiin.

Kuvan yhteydessä julkaistujen kommenttien mukaan seteli löysi lopulta oikean omistajansa, joka kiitteli vuolaasti setelinsä löytäjää. Kommenttien mukaan seteli päätyi lopulta Nälkäpäiväkeräykseen.