Big Brotherin yllätyskäänne suututti asukkaat: ”Mä lähden sit himaan!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on vietetty pari viime päivää jälleen seesteisissä merkeissä, sillä talossa ei ole tapahtunut juuri mitään. Tepon eilistä poistumista lukuunottamatta. Hetki sitten Isoveli kuitenkin ilmoitti tilapäisestä muutoksesta talon sääntöihin.

Anu Saagim nimittäin päätti päiväkirjahuoneessa, että hän vaihtaa 300 euroa rahaa tupakointikieltoon. Vuorokauden pituisesta kiellosta Big Brotherin hyväntekeväisyyspottiin kertyy siis 300 euroa lisää. Isoveli ilmoitti päätöksestä asukkaille kuulutuksella.

– Nyt alkaa 24 tunnin tupakointikielto, Isoveli kuulutti.

Taloon eilen astellut Big Brother -veteraani Niko Saarinen otti uutisen raskaasti.

– Ei v**tu, mä oon suostunut tänne vaan siksi, että mun annetaan polttaa täällä. Mä lähden sit himaan! Mä en tullut tänne… Vi**u. Mä voin sit tehdä ulkomaailmassa vaikka vuorokauden töitä sotaveteraaneille tai kerätä roskia, Niko Saarinen raivosi.

– Mä en kyllä pysty olla täällä, jos te ette saa röökiä. Teistä tulee ihan… Esko Eerikäinen kauhisteli tulevan vuorokauden piinaa.

– Kun mä tulin tänne, niin mä sanoin heti, että multa ei oteta röökejä pois. Ne sanoi, että tänä vuonna on aika häilyvä raja siinä, Niko paljasti.

Tämän jälkeen Anu Saagim saapui päiväkirjahuoneesta ja vahvisti tapahtuneen.

– Kyllä. 24 tuntia ja 300 euroa, Anu kertoi.