Kiireiset vanhemmat hoitavat intiimisuhdettaan – kertova toisilleen masturboinnistaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Etenkin pienten lasten vahemmat sortuvat turhan usein siihen, ettei heillä ole aikaa tai energiaa harrastaa seksiä ja kaikki muut asiat tulevat listalla ennen seksiä. Totta kuitenkin on, että ihminen tarvitsee seksuaalista mielihyvää ja että se on yksi parisuhteen kulmakivistä.

Seksin kautta saa suhteeseen läheisyyttä ja lämpöä, mutta sitä ei aina tarvitse harrastaa makuuhuoneessa vasta lasten mentyä nukkumaan. Leikkivätkö lapset ulkona? Pyykinpesu voi kyllä odottaa sen verran, että aikuiset voivat tuottaa toisilleen ripauksen kahdenkeskistä nautintoa. Eräs yhdysvaltalainen pari on keksinyt toisenlaisen keinon tarpeidensa tyydyttämiseksi.

Pete ja Ann nimittäin masturboivat tahoillaan ja kertovat sitten kokemuksistaan toisilleen. Kun Ann esimerkiksi kuljettaa lapsia koulusta välipalan kautta harrastuksiin, jää isälle tällöin omaa aikaa kotona. Pete tekstaileekin vaimolleen suorituksen jälkeen hyvin seikkaperäisesti kokemuksistaan. Ann tunnustaa, että miehen viestit saavat hänet kiihottuneeksi.

Äiti tekee samaa vastapalveluksena töissä olevalle miehelleen. Kun lapset ovat koulussa, saattaa Ann antaa itselleen tilaisuuden omatoimiseen romantiikkaan ja hän paljastaa touhuista yksityiskohtia myös miehelleen, The Stir -lehti paljastaa.

– Tämä auttaa meitä pysymään seksuaalisessa yhteydessä, vaikka meille ei enää nykyään jää yhtä paljon aikaa harrastaa seksiä keskenään, Ann kiteyttää.