Tältä 70’s Show’n kaunotar näytti lapsitähtenä – tunnistatko?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäpariskunta Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin kerrotaan suunnittelevan häitä. Pariskunta tutustui tosiinsa jo 15 vuotta sitten 70’s Show -sarjassa. Taannoin kävi ilmi, että Ashton oli myös Milan ensisuudelma, sillä he antoivat toisilleen pusun sarjan kuvauksissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

70’s Show ei kuitenkaan ollut Mila Kunisin ensimmäinen roolityö televisiossa. Näyttelijätär oli nimittäin neljä vuotta ennen sarjan alkamista mukana Glitterhius-Barbie -lelumainoksessa. Mainos on sittemmin löytänyt tiensä Youtube-videosivustolle.

Äskettäin pariskunnan uutisoitiin suunnittelevan Iso-Britanniassa pidettäviä häitä. Komistusnäyttelijä on jo ostanut rakkaalleen paikan Richard Bransonin Virgin Galactic -avaruuslennolta häälahjaksi. Pari meni kihloihin, vaikka Aston Kutcherin ja Demi Mooren ero ei ole astunut virallisesti vielä voimaan. Ennen suhdettaan Mila Kunisiin Ashton Kutcher ehti olla kuusi vuotta naimisissa Demi Mooren kanssa.