Näyttelijätär tilasi manaajan kotiinsa – outo kuolema syynä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen laulaja-näyttelijätär Olivia Newton-John muistetaan roolistaan Grease-musikaalielokuvassa. Taannoin näyttelijätär oli uutisissa järkyttävissä merkeissä, kun hänen Floridan lähettyvillä sijaitsevan kodin pihamaalta löydettiin itsemurhan tehnyt mies.

Nyt Olivia Newton-John ja hänen aviomiehensä John Easterling ovat tilanneet katolisen kirkon papin suorittamaan manauksen heidän kotonaan. Toimenpiteen tavoitteena on varmistaa, ettei kuolleen miehen henki riivaa talon asukkaita.

Pariskunta haluaa myös vakuuttaa manauksella talon mahdollisille ostajille, ettei 5.6 miljoonan dollarin arvoisessa kartanossa kummittele. Talo oli tarkoitus myydä TV-tähti Rosie O’Donnellille, mutta hän perääntyi kaupoista oudon kuolintapauksen seurauksena. Talolle haetaan parhaillaan uutta ostajaa.

Näyttelijättären kodin pihalla itsemurhan tehny mies oli 41-vuotias urakoitsija Christopher Pariseleti. Daily Mail -lehden mukaan miehen motiivina oli se, ettei Olivia Newton-John myöntänyt hänelle lainaa. Mies ampui itseään aseella päähän lähellä talon uima-allasta.