One Direction teki maailmanennätyksen – Taylor Swift pani heti paremmaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin lukeutuvan One Direction -poikabändin tuottojen odotetaan pian ylittävän maagisen miljardin dollarin rajapyykin. Yhtyeen taipaleesta kertova dokumenttielokuva This is Us tuli ensi-iltaan elokuussa, ja se sai yhtyeen fanit runsain mitoin lippuluukuille.

Nyt One Direction ja tämän hetken suosituimpiin kuuluva naisartisti, 23-vuotias Taylor Swift, ovat päätyneet Guinnessin ennätysten kirjaan. One Direction päätyi kirjaan parhaiten debyyttisingleään Yhdysvalloissa myyneenä brittiläisenä bändinä. Kyseessä oli Live While We’re Young -kappale.

Amerikkalainen laulajatar Taylor Swift pani kuitenkin One Directionin nuoria miehiä paremmaksi, ja onnistui haalimaan ennätystenkirjasta peräti kaksi uutta ennätystä. Neitokaisen We Are Never Getting Back Together -kappale rikkoi ennätyksen nopeiten myyneenä internetissä julkaistuna singlenä. Lisäksi Swift on ensimmäinen naispuolinen sooloartisti, joka on kahden perättäisen viikon ajan rikkonut miljoonan myydyn levyn rajapyykin Yhdysvaltain albumilistalla.

Erityisen mielenkiintoisen tilanteesta tekee se, että Taylor Swiftin menestyksekkään We Are Never Getting Back Together -singlen huhutaan kertovan One Directionin Harry Stylesistä. Kaksikko seurusteli aikoinaan, mutta he erosivat tammikuussa. Swiftin ja Harryn välit ovat sittemmin olleet varsin viileät.