Suosikkinäyttelijä aloitti seksielämänsä jo 10-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijä Samuel L. Jackson tullaan näkemään suomalaisen Rare Exports -elokuvan tekijöiden uudessa Big Game -elokuvassa. Jackson näyttelee ensi vuonna ilmestyvässä elokuvassa Yhdysvaltain presidenttiä, jonka lentokone tippuu Pohjois-Suomeen.

Nyt 64-vuotias näyttelijä paljasti, että hän menetti poikuutensa suhteellisen nuorena, nimittäin alle 11-vuotiaana. Playboy-lehden tekemän haastattelun mukaan veteraaninäyttelijä kävi alastonuinneilla tyttöjen kanssa Georgiassa lomaillessaan. Tytöt olivat miehen mukaan tuolloin 14–15-vuotiaita.

– Olin itse 10 – 11-vuotias, ja tytöt olivat minusta kiinnostuneita. He olivat pullukoita, laihoja, pitkiä, laihoja, rumia ja kauniita. En välittänyt, kuhan he vain suostuivat touhuilemaan kanssani, mies kuittaa lehdelle.

Samuel L. Jackson muutti New Yorkiin 1970-luvulla toteuttaakseen haaveensa ammattinäyttelijän urasta. Jackson teki läpimurtoroolinsa Quentin Tarantinon elokuvassa Pulp Fiction – tarinoita väkivallasta. Elokuva teki näyttelijästä yhden Hollywoodin kuuluisimmista ja halutuimmista tähdistä.