Eminemin lapsuudenkoti huutokaupataan – tuttu hittilevyn kannesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain Detroitista kotoisin oleva hiphopin supertähti Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers, julkaisee 5. marraskuuta The Marshall Mathers LP 2 -uutuuslevynsä. Levyltä on kuultu esimakua kappaleiden Survival ja Berzerk muodossa.

eminem25092013

Eminemin kotikaupungissa Detroitissa on vietetty viime vuosina rankkoja aikoja, ja kaupunki julistettiin taannoin konkurssiin. Nyt talo, jossa Eminem vietti suuren osan teini-iästään, huutokaupataan Michigan Land Bank -ohjelman toimesta. Räppärin äiti osti kahden makuuhuoneen talon vuonna 1989 ja asui siellä vuoteen 2003 asti.

Talo on tuttu Eminemin vuonna 2000 julkaiseman The Marshall Mathers LP -levyn kannesta. Talon nykykunto selviää puolestaan räppärin uuden The Marshall Maters LP 2 -levyn kansikuvasta, jonka mies julkisti Twitter-tilillään.

Eminemin edelliset Relapse ja Recovery -levyt julkaistiin peräkkäisinä vuosina 2009 ja 2010. Nielsen Soundscanin suorittaman tutkimuksen mukaan Eminem on 2000-vuosikymmenen myydyin artisti yli 32 miljoonalla levyllä. Lisäksi räppäri oli kolmas henkilö, joka ylitti miljardin katsojan rajan VEVO-musiikkivideosivustollaan Youtube-palvelussa.

https://twitter.com/bigbuckkilla66/status/381174930181599232/photo/1