Tämäkin vielä? James Franco julkaisi twerkkasi lapsitähden kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti James Franco tunnetaan näyttelemisen lisäksi myös eräänlaisena elämäntapataiteilijana. Taannoin mies vastasi homohuhuihin huumorilla julkaisemalla Instagram-tilillään kuvasarjan ”Francon perinteisestä päivästä”. Kuvissa hän esimerkiksi suutelee miehen kanssa.

Nyt 35-vuotias tähti on puolestaan osallistunut varsin muodikkaaksi nousseeseen twerkkaus-ilmiöön. Tähti julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa hän tanssii Mahtava Oz -elokuvan lapsitähti Joey Kingin kanssa. Videon lopussa James Franco twerkkaa peilin edessä.

Taannoin seksuaalisesti avoin Franco kertoi olleensa nuorena koukussa masturbointiin. Mies sai vastikään oman televisio-ohjelman, jossa hän esittelee yleisölle taiteellisia projektejaan. Suuri yleisö tuntee kuitenkin miehen hänen elokuvistaan, kuten Mahtava Oz, 127 tuntia ja Spring Breakers.