Miley Cyrus meni liian pitkälle – lopettaa twerkkaamisen: ”Ei enää ikinä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka Miley Cyrus patsastelee otsikoissa nykyään enemmän takapuoltaan ja kieltään esitellen, on hän saanut jatkuvasti muilta musiikkimaailman tähdiltä ylistystä upeasta lauluäänestään ja show-tytön elkeistään.

Kuva: All Over Press
Kuva: All Over Press

Nyt Miley on itsekin tajunnut, että ehkäpä hänen olisi kannattavampaa hetkeksi keskittyä pelkästään musikaalisiin avuihinsa. Miley Cyrus tunnusti Rolling Stones -lehdelle, että kovan kohun saanut MTV Video Music Awardsin esiintyminen nolottaa häntä. Hän uskoo, että villin lapsen imago on lipsahtanut hitusen liian pitkälle.

– Nyt on ensisijaisen tärkeää, etten ainakaan googleta itseäni. Tulokset olisivat vain: ”Miley luulee olevansa tummaihoinen nainen, vaikka sillä on lättäperse”, ja tiedän! Painan vaivaiset 49 kiloa! Nyt ihmiset odottavat pelkästään että twerkkaan ja näytän kieltä koko ajan. En todennäköisesti tee sitä enää ikinä, Miley jutteli.

Miley Cyrusin MTV-gaalassa suorittama tanssi- ja laulunumero jäänee historiankirjoihin samanlaisena televisiomaailman kohokohtana kuin Janet Jacksonin nänni sekä Madonnan ja Britney Spearsin suudelma. Miley Cyrus tähdittää tuoreinta Rolling Stones -lehden kansikuvaa kieli pitkällä.