Poikabänditähti joi ensimmäiset kännit 2-vuotiaana: ”Hekottelin sille aikani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Backstreet Boysin siloposkena maailmanmaineeseen noussut Nick Carter piti vuosia hiljaiseloa julkisuudesta. Mies nousi kuitenkin takaisin valokeilaan hiljattain julkaisemansa omaelämäkerran myötä. Kirjan paljastukset eivät ole kevyimmästä päästä.

33-vuotiaan Carterin perheenjäsenten elämää ovat vuosikausia varjostaneet erilaiset päihde- ja huumeongelmat, sillä hänen pikkuveljensä Aaron on joutunut isoveljensä tavoin vieroitukseen ja hänen pikkusiskonsa Leslie kuoli yliannostukseen. Mies syyttää tästä kaikesta vanhempiaan.

Nick kertoo Facing the Music and Living to Talk About It -kirjassaan, että hän joi ensimmäisen kerran alkoholia kaksivuotiaana. Hänen vanhempansa pyörittivät heidän asunnon alakerrassa strippibaaria. Eräänä päivänä kaksivuotias Nick ryömi ravintolan varastoon. Vanhemmat yllättivät taaperon juomasta alkoholia.

– Vanhempani nauroivat vuosikausia tapahtuneelle, ja minäkin hekottelin sille aikani, kunnes tajusin tilanteen todellisen laidan. Sitten ei enää naurattanutkaan, mies kirjoittaa kirjassaan.

Hän syyttää vanhempiensa reippaita juomatottumuksia omasta alkoholismistaan, sillä hänet on ikään kuin kasvatettu pullo kourassa. Nick esimerkiksi leikki pienenä ravintolaa ja sen asiakasta serkkunsa kanssa. Nämä leikit tallennettiin myös kotivideoille.

New Yorkista kotoisin oleva Nick Carter on 100 miljoonaa albumia myyneen Bacstreet Boysin nuorin jäsen. Mies kokeili soolouraa vuonna 2002 ja julkaisi tällöin Now Or Never -nimisen levyn. Carter on seurustellut muun muassa Paris Hiltonin ja Ashlee Simpsonin kanssa.