Mikä näky! Christina Milianin kaula-aukko keräsi katseita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen r&b-laulajatähti Christina Milian kilpailee parhaillaan Yhdysvaltain Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa. Viime vuosina tähti on kuitenkin keskittynyt enemmän perhe-elämään julkisuuden sijaan.

Nyt Christina Milian on kuitenkin näyttäytynyt punaisella matolla Los Angelesissa järjestetyssä Baggage Claim -elokuvan ensi-illastajuhlassa. Kokonaan mustiin pukeutunut laulajatar piti antoisalla kaula-aukollaan huolen siitä, että hänen muotonsa huomattiin tapahtumassa.

Kriitikot ovat verranneet Milianin musiikillista tyyliä Janet Jacksoniin ja Aaliyahiin. 31-vuotias neito on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’. Häntä on nähty myös elokuvissa ja televisiosarjoissa.