Lauren Pope esitteli muodokkaan bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Only Way is Essex -realitysarjasta tuttu kaunotar Lauren Pope on tehnyt kuluneen vuoden aikana kovaa nousua viihdemaailmassa. Lukuisissa kuvissa vähissä vaatteissa poseerannut neitonen on luonut uraa myös tiskijukkana.

Nyt 30-vuotias vaaleaverikkö tarjoaa jälleen silmänruokaa itsestään sosiaalisessa mediassa. Essex-tähti jakoi Twitter ja Instagram-tileillään kuvan, jossa hän esittelee timmiä vartaloaan bikineissä uima-altaassa. Neitokaisen taustalla avautuu näkymä auringon paahtamaan Las Vegasiin.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Brittiläinen Lauren Pope kauhistui taannoin, kun hän kuuli rintojensa täytteenä olevan vaaralliset ranskalaiset PIP-silikonipussit. Hän poistatti implantit ja kasvatti sittemmin poveaan DD-kuppikokoon. Vuonna 2007 Nuts-lehti nimesi Lauren Popen maailman seksikkäimmäksi tiskijukaksi.