Nainen meni synnytykseen polkupyörällä: ”Säästin parkkimaksut”

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joskus naiset eivät ehdi synnytyssairaalaan asti ja lapsi saattaa syntyä esimerkiksi ambulanssiin. Harva nainen kuitenkaan polkaisee synnytyslaitokselle omalla polkupyörällä. Amber Dallman tekin kuitenkin juuri niin.

Polkupyöräilyä rakastava Amber Dallman teetti raskausajaksi erityisen polkupyörän, jolla hän pystyi kuljettamaan vanhempaa lastaan päivähoitoon ja käymään samalla ruokaostoksilla. Kun hänen viimeisimmän synnytyksen oli määrä käynnistyä, hyppäsi Amber pyörän satulaan ja polki sairaalaan.

Amber kertoi Fox9-televisiokanavalle, että hän säästi reippaalla asenteellaan ainakin sairaalan kalliit parkkipaikkamaksut. St. Paulissa asuva nainen näytti myös esimerkillään muille, kuinka yksinkertaisella tavalla voi vähentää ilmastossa leijuvia päästöjä. Naista on ryhdytty kutsumaan uskomattoman tempauksensa johdosta superäidiksi, The Stir raportoi.