Snake on a Plane muuttui yllättäen todeksi – 370 matkustajaa jäi kentälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme monesti uutisoineet lentokoneen matkustamon puolelle eksyneistä tai salakujetetuista käärmeistä. Lentokoneessa lymyilevistä luikertelijoista on tehty jopa elokuva, Samuel L. Jacksonin tähdittämä Snakes on a Plane.

Tällä kertaa lennon oli määrä matkata Australian Sydneystä Japanin Tokioon. Qantasin lentokenttätyöntekijät löysivät kuitenkin matkustamon puolelta mandariinirottakäärmeen, joka lymyili lähellä lentokoneen ovea. 20-senttinen luikertelija oli tullut koneeseen todennäköisesti Singaporesta, josta kone oli saapunut Australiaan päivää aiemmin, Huffington Post raportoi.

Kaikki lentokoneen 370 matkustajaa joutuivat siirtämään lähtöään käärme-episodin takia yhdellä päivällä ja lentoyhtiö tarjosi heille väliaikaisen majoituksen hotellista. Käärme sen sijaan jouduttiin lopettamaan, koska se ei kuulu Australian luontoon ja sen pelättiin levittävän tauteja. Mandariinirottakäärme voi kasvaa yli metrin mittaiseksi.