Erikoinen pari – Tom Green vei Kat Von D:n elokuvatreffeille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen realitytähti Kat Von D, eli Katherine Von Drachenberg, tunnetaan erityisesti suosituista Miami Ink ja LA Ink -realitysarjoista. Tatuoijana työskentelevä kaunotar erosi hiljattain kihlatustaan, ja sittemmin hänet nähtiin koomikkoskeittari Tom Greenin kupeessa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Tom Green juhli hiljattain 42-vuotissyntymäpäiviään rullalautailusta kertovan Motivation-elokuvan ensi-illassa. Seuralaisekseen mies oli ottanut monien rokkareiden unelmavaimon, eli tatuointiartistina uraansa luoneen Kat Von D:n. Suomi-faninakin tunnettu Von D hymyili leveästi Greenin vieressä, kun he astelivat elokuvateatteriin.

Kat Von D meni viime vuoden joulukuussa kihloihin konemusiikkiartisti Deadmau5:n, eli Joel Zimmermanin, kanssa. Parin suhde ajautui kuitenkin karille ilmeisesti DJ:n pettämisen takia. Ennen Deadmau5:ia nainen on seurustellut muun muassa Mötley Crüe -yhtyeen basisti Nikki Sixxin ja Roy Orbisonin pojan Orbi Orbisonin kanssa.