Kardashianien piina jatkuu – uusi pettämiskohu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitykaunotar Kendall Jenner on joutunut kasvamaan julkisuuden valokeilassa. Nuorimpia Kardashianien siskoksia ei aina oteta yhtä tosissaan ja he ovat julkisesti myöntäneet kärsivänsä uskottavuusongelmista. He yrittävät menestyä tästä huolimatta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kuten arvata saattaa, riittää nuorillakin sisaruksilla vientiä. 17-vuotias Kendall opiskelee parhaillaan Nevadan yliopistossa. Neitokainen on jo tovin tapaillut ikäistään Julian Brooksia, mutta äskettäin tyttö epäili, että poikaystävä pettää häntä.

Star-lehden mukaan Julian on tehnyt outoja katoamistemppuja päiväkausiksi, eikä hän ole vastannut Kendallin tekstiviesteihin. Lopulta nuori neiti joutui jättämään ihastuksensa, koska ei voinut enää luottaa häneen. Myös pojan ystävät myönsivät, että Julianilla oli ollut sutinaa muiden kanssa. Nuori pari seurusteli vuoden ajan, ja Julian vietti Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää Kendallin perheen kanssa muun muassa suffaten.