Näinkin voi suorassa lähetyksessä tapahtua – uutismokat koostettiin videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suorassa uutislähetyksessä tunnetusti voi sattua ja tapahtua. Toimittajien mokailuista ja suoran lähetyksen kommelluksista muodostuu usein välittömiä nettihittejä. Nyt syyskuun aikana sattuneet hulvattomimmat uutismokat on koottu yhdelle videolle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jo heti koosteen alussa päästään naureskelemaan reportterille, joka säikähtää tassullaan huitaisevaa kissaa kuin pikkutytöt. Vajaaseen viiteen minuuttiin mahtuu myös sanoissaan sekoilevia uutistenlukijoita ja yllättäviin tilanteisiin joutuvia toimittajia.

Nähdäänpä koosteessa myös Kirsi Almin tuolilta putoamisen päihittävä ilmalento, kun urheiluohjelmaa toimittamassa olleet miehet todistavat yhden herran kaatumisen uutispöydän takana. Hauskin kohta lienee kuitenkin se, kun paviaani puristaa naisreportteria rinnasta.