Vauva maistoi jäätelöä ensimmäisen kerran – ilme näkemisen arvoinen

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että lasten pitäisi maistaa mahdollisimman paljon erilaisia makuja, jotta he oppisivat syömään monipuolisesti ja nirsoilematta. Toisin sanoen, vaikka perheen äiti ei pitäisikään meren antimien mausta, tulisi hänen kokata silti kalaruokia jälkikasvulleen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTubessa on julkaistu video, jolla näytetään erään venäläislapsen reaktio, kun hän maistaa ensimmäisen kerran jäätelöä. Taapero istuu lastenrattaissa ja hapuilee tötteröä kieli pitkällä. Kun pienokainen saa herkkua suuhunsa, muuttuu hänen huulensa viivasuoraksi ja mietteliääksi.

Lapsi tuijottaa makunautinnon jälkeen jäätelöä herkeämättä, kunnes odottaa saavansa sitä lisää suu ammollaan. Ensimmäinen jäätelökokeilu on tenavan ilmeistä päätellen onnistunut. Lapsena erityisesti makeiden herkkuruokien saaminen on varsinaista luksusta, mutta tuskin kukaan muistaa enää millaista oli maistaa ensimmäistä kertaa jäätelöä.