Eva Longoria ei ymmärrä lapsentekoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Täydellinen nainen Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti, Tyler Christopherin ja Tony Parkerin kanssa. Hän erosi viime vuonna poikaystävästään Mark Sanchezista ja äskettäin myös Ernesto Arguellosta.

Eva odottaa oikeaa rakkautta, jotta olisi valmis saamaan lapsia. Monet pariskunnat ovat sitä mieltä, että lapsia ei tehdä, vaan ne saadaan, kun aika on oikea. Eva Longoria on samaa mieltä, ja hän kertoi Access Hollywood Liven haastattelussa, ettei tahdo lisääntyä vain sukua jatkaakseen. Eva haluaa odottaa aitoa rakkautta.

– Uskon, että lapset ovat rakkauden hedelmä ja kun oikea ihminen löytyy rinnalle, voidaan hänen kanssaan perustaa perhe ajan ollessa oikea. En myöskään ajattele, että minun on saatava äkkiä lapsia ennen kuin olen liian vanha, 38-vuotias Eva kertoi.