Liam Hemsworth haki tavaransa pois – Miley pidätteli itkua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin eron syynä ovat kaiketi naisen nolot esiintymiset ja tempaukset julkisuudessa. Liam pokasi uuden näyttävän latinonaisen itselleen ja muutti viime viikolla loputkin tavaransa ulos Mileyn ja hänen yhteisestä kodista.

Mileyn kerrotaan pidätelleen itkua viime viikonlopun iHeartRadion Las Vegasin konsertissa, mutta Liam näyttää menevänsä elämässään eteenpäin hurjaa vauhtia. HollywoodLife.comin mukaan suuri muuttofirman rekka haki miehen tavarat ex-parin Toluca Laken kodista.

Vaikka Miley murtui lähes kyyneliin viikonlopun keikallaan, on hänenkin huhuttu tapailevan uutta miestä, nimittäin Mike Will Made It -muusikkoa, eli Michael Williamsia. Suhteen on kuitenkin väitetty olevan pelkkä kostoyritys Liamia kohtaan.

Liam Hemsworthin kerrotaan pokanneen itselleen uuden nuoren kaunottaren, sillä hänet nähtiin läheisissä tunnelmissa meksikolaisen näyttelijätär Eisa Gonzalesin kanssa. 23-vuotias Eisa Gonzales nousi kuuluisuuteen latinomaissa tähdittämällä Lola… Once Upon A Time -telenovelaa. Hänestä on sittemmin tullut tähti viidessä espanjalaisessa televisiosarjassa ja kahdessa elokuvassa. Neito on myös laulajatar ja hän on julkaissut kaksi studioalbumia sekä kaksi telenovelan sound track -levyä.