Macklemoren hitistä upea versio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

A cappella tarkoittaa pelkästään laulaen tuotettua musiikkia. Siinä ei ole soittimia tai muuta säestystä, vaan laulajat tuottavat kaikki kappaleen äänielementit itse. Termi juontaa kirkkomusiikkiin, mutta nykyään a cappellana laulettua musiikkia kuulee myös pop-bändien esittämänä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pentatonix on viisihenkinen a cappella -yhtye, joka on saavuttanut mainetta ja kunniaa ympäri maailman poikkeuksellisen taidokkaasta musiikkicoveroinnistaan. Nyt yhtyeen Macklemore-cover on räjäyttänyt potin lopullisesti, sillä heidän Can’t Hold Us -versiota on väitetty jopa alkuperäistä paremmaksi.

Pentatonix voitti vuonna 2011 NBC-televisiokanavan laulukilpailu The Sing-Offin. Ryhmässä on mukana Scott Hoying, Kirstie Maldonado, Mitch Grassi, Avi Kaplan ja Kevin ”K.O.” Olusola. Yhtye tulee syksyllä myös Eurooppaan kiertueelle.