Niko Saarinen haluaa ulos BB-talosta: ”Joka päivä ihan helvettiä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunteet ovat jälleen kuumina, kun ohjelmassa on perjantain bileet ja asukkaat ovat saaneet hieman alkoholia. Taloon tuoreimpana asukkaana mukaan tullut Niko Saarinen kertoi olevansa lähdössä talosta.

– En mä edes halua olla täällä enää. Mä luulin, että se on mun omassa päässäni vainoharhaa, mutta ei se nyt ollut. Hei muru mä oon ollut täällä kaksi kertaa, eikä tää oon mulle enää mikään juttu. Hän itkee täällä, että tuotanto on luvannut hänelle, etten mä ole asukkaana täällä. Hän on koko ajan piikitelyt mulle, Niko sanoi.

– Mennään kaikki. Polttakaa koko talo, Johanna Salminen totesi.

– Vanha hinttari pitää kyllä häätää. Mitäs tulee pelleilemään tänne. Tuollainen tupakalta haiseva kimeä-ääninen ananas. Hyvä että lähtee. Ei ole sitten kilpaiulasetelmaa, Jori vitsaili.

– Tiätsä miten v**un raskasta mulla on olla täällä talossa? Mulle on joka päivä ihan helvettiä olla täällä talossa. Herranjumala jos hän on itkenyt, että tuyotanto lupasi, etten mä tuu tänne asukkaaksi. Susanna, Niko ihmetteli.

– Ihanaa, että sä alat Niko kommentoimaan asioita kännissä. Muuten sä olisit ollut se flegmaattinen, Jori jatkoi.

Tämän jälkeen Niko käväisi päiväkirjahuoneessa kertomassa, että hän haluaa lähteä kotiin. Asukkaat joutuvat ilmoittamaan lähdöstään tuotannolle vuorokausi ennen poistumista. Pihalle palattuaan Niko kertoi Aleksille ilmoittaneensa lähdöstä.

– Kyllä. Aamupäivällä palataan asiaan. Enemmän mä oon voittaja, kun mä lähden vi**uun täältä. En mä voi olla ihan satavarma, mutta kyllä mua vit**taa. En olis ikinä uskonut, Niko totesi.