Niko Saarinen Staralle: ”30-vuotiaana eläkkeelle realitytähteydestä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monista realityohjelmista tunnetuksi tullut ja lisäksi esimerkiksi chat-juontajana työskennellyt Niko Saarinen on tälläkin hetkellä mukana suositussa ohjelmassa. Ennen sinne menoaan Stara tapasi Saarisen haastattelun merkeissä.

Saarinen kertoi kärsivänsä ikäkriisistä, ja hän on suunnitellut jäävänsä kolmekymppisenä eläkkeelle realitytähteydestä. Hänen unelmiensa ammattina siintää radiotoimittajan ura, jota hän voisi mieluusti toteuttaa ensin vaikkapa jossain harrastelijaradiossa. Lisäksi hän on pyöritelly ajatusta oman kaupan perustamisesta.

– Eli vielä on tuotantoyhtiöillä kolme vuotta aikaa saada mut ohjelmiin mukaan, mut sit mä en enää lähde mihinkään. Sit mä luulen, et oon nähny siltä puolelta kaiken, Niko kertoi Staralle.

– Sen jälkeen mä voin lähtee vaikka kansanedustajaks tai tulla uskoon, mut nyt mulla on kolme vuotta aikaa viel sekoilla. En ymmärrä näitä seitsemän lapsen äitejä, jotka menee realityohjelmiin vasta 45-vuotiaana, Niko pohti.

– Mä tähtään korkealle. Emmä missään nimessä oo vielä saavuttanut sitä mitä mä haluan. Kyllä mä jo matkalla oon, mutta en ihan vielä maalissa, Niko hymyili.