Samantha Fox paljasti Staralle: ”Levytin Lemmy Kilmisterin kanssa – biisejä ei saa julkaista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

80-luvun suurimpiin poptähtiin lukeutunut Samantha Fox käväisi taannoin Suomessa. Stara tapasi takavuosien supertähden, jonka elämästä voi pian lukea enemmänkin paljastuksia. Foxin hurjimmat tarinat päätyvät nimittäin kirjaksi.

– 80-luvulla hengasin monien tähtien kanssa. Judas Priestin Glenn Tipton soitti muutamilla kappaleillani. Tein pari kappaletta Motörhead-yhtyeen Lemmy Kilmisterin kanssa, mutta emme voineet julkaista niitä, koska hänellä oli sopimus levy-yhtiönsä kanssa. Meillä on ne kappaleet vieläkin arkistoissa, Samantha Fox kertoi Staralle.

– Olin myös Freddie Mercuryn ystävä ennen kuin hän kuoli. Lauloimme yhdessä lavalla, se oli hienoa. Pääsin vuosien mittaan tapaamaan paljon upeita ihmisiä. Olen tällä hetkellä kirjoittamassa omaelämäkertaa, ja siitä tulee kiinnostava. Olen ollut alalla 30 vuoden ajan, ja minulla on monta tarinaa kerrottavana.

Uusi levy ja kirja päätyvät kauppohin todennäköisesti vuoden 2014 alkupuolella.

– Kirja julkaistaan kymmenennen albumini yhteydessä. Äänitän levyä parhaillaan. Siinä on tällä hetkellä seitsemän laulua valmiina, ja toiset seitsemän tulossa. Näiden kahden projektin välillä kierrän festivaaleilla. Kaikki levyn laulut linkittyvät kirjaan.

– Olen hyvin yksityinen ihminen. Luen usein lehdistä tarinoita itsestäni ja mietin, että tuo on hevonpaskaa. Halusin tehdä kirjan siksi, että voisin kertoa ihmisille totuuden elämästäni. Minulla on ollut hieno elämä. Minulla on ollut ylä- ja alamäkeni, kuten kenellä tahansa ihmisellä. Kirja on yleisesti erittäin positiivinen, Samantha Fox kertoi.