Charlie Sheen hoiti potkut TV-sarjasta – Selma Blair vaatii miljoonakorvauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme pari päivää sitten Anger Management -sarjan tuotantotiimin sisäisestä kiehunnasta. Komediasarjan tähti Charlie Sheen suuttui kollegansa Selma Blairin toiminnasta naisen valitettua miehen myöhästelystä ja yhteistyökyvyttömyydestä muulle työryhmälle. Charlie Sheen järjesti Blairille potkut sarjasta.

Nyt Selma Blair aikoo viedä Charlie Sheenin ja tuotantoyhtiö Lionsgate Entertainmentin oikeuteen tapauksen johdosta. Selma Blair pitää potkuja epäreiluina, ja vaatii TMZ-verkkosivuston mukaan 1,2 miljoonan dollarin korvauksia palkasta, jonka hän olisi saanut, mikäli olisi jatkanut sarjassa. Lionsgate-yhtiön lakimiehet yrittävät parhaillaan päästä sopimukseen Blairin kanssa.

Parivaljakko ehti kuvata 33 jaksoa yhdessä, mutta heidän suhteensa ei koskaan lämmennyt. Sheenin kerrotaan uskovan, että Mila Kunis olisi hänelle ihanteellinen työtoveri Blairin tilalle. Mies on ehdottanut tuottajille kymmenen jakson tarinajuonta, jossa Kunis esiintyisi hänen kanssaan.