Jodie Marshin sydän murtui – koira kuoli käsivarsille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen realitykaunotar Jodie Marsh esiintyy sensaatiolehtien sivuilla lähinnä rintojaan esitellen. Nainen on ikuistettu lukuisiin bikinikuviin ja lisäksi hän on kunnostautunut lehtien kolumnistina ja seksiasiantuntijana.

Nyt neitokainen painii suuren surun kanssa, sillä hänen rakas 11-vuotias lemmikkikoira Paddy-bulldog on kuollut. Jodie kirjoitti Twitteriin, että hänen sydämensä on murtunut, koska hän joutui nukuttamaan koiransa ikuiseen uneen. Paddy menehtyi mallin käsivarsille.

Jodie julkaisi suru-uutisen jälkeen runsaasti kuvia lemmikistään. Koira tuli televisionkatsojille tutuksi Jodien realitysarjan myötä. Paddy-koira oli Jodien paras ystävä ja uskollisin kaveri. Sen lopettaminen oli naisen elämän vaikein asia, hän kirjoitti Twitterissä.