Räppärit lahjoittavat rahaa perheensä menettäneelle naiselle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin räppäri The Gamen päätöksestä lahjoittaa 10.000 dollaria ampumavälikohtauksessa surmansa saaneen pikkutytön perheelle tämän hautajaisista aiheutuviin kustannuksiin. Nyt The Game, eli Jayceon Taylor, ja toinen räppäri ovat jälleen toimineet hyväntekijöinä.

The Game ja Rihanna-yhteyksistä tunnettu Drake saivat kuulla Anna Angel -nimisen ohiolaisnaisen menettäneen viisi lastaan ja poikaystävänsä traagisessa tulipalossa. Tähdet päättivät yhteistuumin lahjoittaa naiselle kumpikin 10.000 dollaria, jotta tämä selviäisi hautajaisten aiheuttamista kustannuksista.

– Pystyn käsittelemään monenlaisia asioita. Se, kun ihmiset menettävät lapsensa, aiheuttaa minulle kuitenkin aina tuskaa, The Game kirjoitti Instagramissa.

Myös The Gamen Marrying the Game -televisiosarjan tuottajat lahjoittivat Anna Angelille 2.500 dollaria. 33-vuotiaan räppärin teko on osa hänen The Robin Hood Project -tempaustaan. Artistin tavoitteena on luovuttaa apua tarvitseville yhteensä miljoona dollaria ennen joulua. Mies kertoo Instagram-tilillään aikovansa lahjoittaa rahaa tapaamilleen ihmisille eri puolilla maailmaa.