Samantha Fox lähellä kuolemaa Ruotsissa: ”Ei ollut vielä minun aikani mennä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessa lukemattomia kertoja konsertoinut englantilainen poptähti Samantha Fox nousi aikoinaan maailman suurimmaksi seksisymboliksi. Hän on kiertänyt maailmaa vuosikymmenten ajan, ja keikkamatkoille mahtuu myös vaaratilanteita.

Samantha Fox kertoi kokemuksistaan Staran haastattelussa, ja paljasti myös shokeeraavien kokemusten jättämät tuntemukset.

– Ruotsissa kävin lähellä kuolemaa, kun matkustimme talvella autolla ja tiellä oli mustaa jäätä. Auto osui kallioon ja lensimme ilmaan. Se pyöri ympäri neljä kertaa. Laskeuduimme maahan keskellä ei mitään. Kahden metrin päässä oli vuori ja 60 metrin pudotus. Olimme todella onnekkaita, kertasi nainen.

– Norjassa menimme kaksi vuotta sitten eräille festivaaleille helikopterilla. Emme voineet nähdä sumun takia kunnolla eteemme. Jouduimme seuraamaan merellä venettä, jotta pääsisimme perille. Meidän piti tehdä hätälasku pellolle. Se oli erittäin pelottavaa.

– Thaimaassa minua puri pari vuotta sitten vesikauhuinen kissa. Se tapahtui illalla. En sen jälkeen nukkunut yöllä, koska googlasin koko yön vesikauhua, ja mitä minun pitäisi tehdä. Minun piti heti aamulla mennä sairaalaan. Se ei ollut helppoa Thaimaassa.

– Minun piti saada rokote 24 tunnin sisään, että en olisi saanut tautia. Rokotteen jälkivaikutukset olivat kivuliaita. Olen ollut erittäin onnekas elämässäni, eikä selvästikään ollut vielä aikani mennä rajan taakse. Kaikki nämä kokemukset tekevät ihmisestä vahvemman.