Samantha Fox maailmankuuluista muodoistaan Staralle: ”Rintani voivat hyvin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin lukeutuvan Samantha Foxin julisteet koristivat 80-luvulla miljoonien teinipoikien huoneiden seiniä. Aikansa suurimmaksi seksisymboliksi nouseminen oli popparille onnenpotku, josta hän nauttii yhä edelleen.

– Minun seksikkyyteni tulee hauskuudesta ja ilosta. En ole liian vakava. En käytä seksiä aseena, se on lähinnä julkeaa hauskanpitoa. Nautin siitä! Eikä se tarkoita sitä, että menisin lavalle bikineissä tai uimapuvussa, Samantha Fox kertoi Staran haastattelussa.

– Seksikkyys ei tule vaatteista, joihin pukeudut. Se on luonnollista, synnyt sellaiseksi. Ei sitä voi opetella, eikä kukaan voi oppia seksisymboliksi. Synnyt sellaiseksi. Olen vieläkin todella luonnollinen, kaikki minussa on sellaista.

Haastattelussa Fox kertoi lisäksi pitävänsä nykyisin hyvää huolta terveydestään, sillä hän ei ole jäänyt kiinni epäterveelliseen rock-elämäntyyliin. Maailman tunnetuimmat luomurinnat omistavalla kaunottarella oli viesti myös nuorille tytöille.

– Jos nuoret tytöt haluavat ottaa isommat rinnat ja se tekee heidät onnelliseksi, se on heidän valintansa. Minä olen onnekas – omat rintani voivat hyvin! Se riippuu omista valinnoista. Ei asia kuulu kenellekään muulle kuin ihmiselle itselleen, laulajatar pohti Staran haastattelussa.

– Jollain tytöllä on esimerkiksi voinut olla koko elämänsä ajan ruma nenä, ja häntä on kiusattu. Hän voi saada leikkauksella uuden nenän, eikä kukaan enää pilkkaa häntä. Eikö se tee hänen elämästään parempaa? Samoin, jos tytöllä on pienet rinnat, ja hän haluaa pitää kauniita Marilyn Monroe -tyylisiä mekkoja ja katsella itseään peilistä isojen rintojen kanssa.