Sharon Osbourne paljasti seksisuhteen Jay Lenoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Osbournen perheen jäsenten suusta voi odottaa lähes millaista kommenttia tahansa. Taannoin Sharon Osbourne kertoi Twitter-blogissaan rokkarimiehensä Ozzyn joutuneen miltei tulipalon uhriksi voileivän takia. Onnettomuuden yksityiskohtia ei tuolloin paljastettu medialle.

Nyt Sharon on jälleen tehnyt paljastuksen. Hän kertoi The Talk -keskusteluohjelmassa viettäneensä nuoruudessaan lemmenöitä talk show -isäntä Jay Lenon kanssa. Tuolloin neito oli tavannut jo tulevan aviomiehensä Ozzyn, mutta pari ei ollut yhdessä.

Hän oli 25-vuotias, sinkku ja valmis seikkailuihin. Sharon päätyi ystävän kanssa juhlimaan klubille, jossa neito tapasi Lenon. Osbourne sai miehen puhelinnumeron ja soitteli tämän perään pilapuheluja, joiden myötä heille kehkeytyi lyhytaikainen romanssi.

– Hän piti äänestäni ja jatkoin soittelemista. Sanoin, että minulla oli väärä numero, mutta jatkoin puhumista brittiaksentillani. Hän tuli lopulta kotiini ja tapasimme ja meillä oli pieni suhde, kertoi rokkarimamma Us Weekly -lehden mukaan.

Osbourne nähdään tällä hetkellä Britannian X Factor -ohjelman tuomaristossa. Naisen läsnäolo on vaikuttanut katsojalukuihin jo positiivisesti, sillä kykyjenetsintäsarjan avausjakso keräsi 9,2 miljoonaa katsojaa. Viime vuonna ohjelman ensimmäistä jaksoa seurasi 500.000 katsojaa vähemmän.