True Blood -komistus halusi näytellä alastomana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

True Blood on houkutellut myös fantasiasarjoja vieroksuvat ihmiset televisioiden ääreen koukuttavilla ja vauhdikkailla juonenkäänteillän. Sarja on niittänyt suosiota myös herkullisilla henkilöhahmoillaan ja ansioikkaalla musiikillaan. Kuudes kausi päättyi Yhdysvalloissa jo viime kuussa, ja Suomessa se nähdään keväällä 2014.

Kuten kaikki True Blood -fanit tietävät, jää tuotantokaudet aina jännittävään kohtaukseen, kunnes taas odotetaan vuoden verran seuraavan jaksoryppään käynnistymistä ja juonen etenemistä. Kuudes kausi niitti ristiriitaista kritiikkiä, sillä vaikka sen pääjuoni ei ollutkaan yhtä monisyinen kuin muutaman edellisen kauden, riitti yllätyskäänteissä purtavaa jokaiselle katsojalle.

Kuudennella kaudella naiskatsojat pääsevät muun muassa ihailemaan vaalean vampyyrikomistuksen, eli Ericin Northmanin, alastonta vartaloa. Hahmoa näyttelevän Alexander Skarsgårdin lihakset tarjoavat miellyttävää vastapainoa sarjassa vilahteleviin rintoihin ja takapuoliin.

Nyt sarjan toinen näyttelijä, Bill Comptonia esittävä Stephen Moyer, on paljastanut, että ruotsalaissyntyperää olevan näyttelijän ei alun perin ollut tarkoitus keikistellä jaksossa ilkosen alasti. Alexander ei yksinkertaisesti tahtonut pukea päälleen mitään ylimääräistä ja päätti itse esiintyä päätösjaksossa nakuna, E! News raportoi.

True Bloodin seitsemäs tuotantokausi jää sarjan viimeiseksi. HBO on ilmoittanut, että loppu tulee varmasti tyydyttämään sarjan faneja. Ohjelma perustuu Charlaine Harrisin The Southern Vampire Mysteries -menestyskirjoihin. Sarjassa seurataan vampyyrien, ihmissusien, noitien, keijujen ja ihmisten välistä elämää, rakkautta ja sotimista.