Eläinpuisto kielsi asiakkaiden vaatteiden eläinkuosit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pantterimekkoja, tiikeripaitoja ja lumileopardin värityksellä varustettuja takkeja. Nämä kaikki ovat nykyisin Britanniassa sijaitsevan eläintarhan kiellettyjen asioiden listalla. Eläintarhan mukaan kyseiset eläinprintit saavat nimittäin eläintarhan asukit sekaisin.

Chessignton World of Adventures -eläintarha tarjoaa asiakkailleen kuorma-auton kyydissä tapahtuvia ZUFARI-ajeluita, joissa kierretään eläintarhaa asuttavien eläinten luona.

– ZUFARIN tarkoituksena on esitellä kävijöille eläinten mahdollisimman aito elinympäristö. Eläimet saattavat säikähtää suuren rekan kyydissä istuvia seeproja ja kirahveja, puiston tiedottaja Natalie Dilloway kertoi Telegraphille.

Hänen mukaansa eläimet voivat sekoittaa kuosien takia ihmiset myös petoihin. Kaikille kieltoa rikkoville ojennetaan puistovierailun ajaksi harmaa jumppa-asua muistuttava puku.