Lamar Odomin isä lyttää Kardashianit – tahtoo poikansa eroavan nopeasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Khloe Kardashianin aviomiehen Lamar Odomin väitetään olevan huumekoukussa, ja siksi pariskunnan kerrotaan kitkuttelevan eron partaalla. Lisäksi perijättären miehellä kerrotaan olleen useita irtosuhteita avioliittonsa aikana. Lamar Odomin isä on mahdollisesta erosta enemmän kuin mielissään.

– Kardashianit yrittävät lytätä Lamarin maahan. Hänellä on huomattavasti parempi olla ilman heitä. Kaikista parasta olisi nyt, että Khloe ja Lamar eroaisivat. En usko, että Khloe enää välittää muusta kuin omasta imagostaan ja rahasta, koska on antanut julkisuuteen niin paljon lausuntoja etenkin Lamarin päihteiden käytöstä, Lamarin isä Joe Odom napautti Heat-lehdelle.

Lisäksi Joe paljastaa, että vaikka realitysarja antaa olettaa, että Kardashianin naiset ovat mukavia neitokaisia, on todellisuus toisenlainen.

– Toivon, että Lamar ei olisi koskaan mennyt naimisiin Khloen kanssa. Hän on erittäin kontrolloiva, kuten muutkin hänen perheensä naiset. Julkisuudessa hän esittää mukavaa, mutta kun hänet tapaa oikeasti, tulee todellinen luonne esiin. Hänen äitinsä on samanlainen, Joe jatkaa.

Lamarin isä on myös raivoissaan Khloen isosisko Kimin antamista lausunnoista, jonka mukaan heidän perheenseensä ei kuulu huumeveikkoja.

– Tuo ärsyttää minua. Katsokaa nyt, mistä hän itse on tullut! Me emme tahdo pornotähtiä sukuumme, Joe napautti.

29-vuotiaan Khloe Kardashianin aviomiehen Lamar Odomin väitetään pettäneen vaimoaan useiden naisten kanssa vähintään vuoden ajan. Lisäksi miehen epäillään olevan tällä hetkellä riippuvainen ainakin reseptilääkkeistä ja crack-kokaiinista. Khloe on vakuuttanut, ettei ole aikeissa erota miehestään, mutta hänelle on äitinsä toimesta palkattu jo avioeroasianajaja Laura Wasser. Hän hoiti aikanaan Kim Kardashianin ja Kris Humphriesin eron.