Alexandra Burken nakukuva tekee hyvää: ”Mieluummin alastomana kuin…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britannian X Factor -ohjelman vuosia sitten voittanut Alexandra Burke tunnetaan kotimaassaan poplaulajana, tanssijana ja mallina. Laulajattaren Heartbreak on Hold -albumi julkaistiin viime vuonna. Taannoin Burke sai kuitenkin potkut RCA-levy-yhtiöstä hiipuneen levymyynnin vuoksi.

24-vuotias laulajatar nähdään nyt rohkeassa kuvassa, jossa kampanjoidaan turkiseläinten puolesta. Alexandra Burke esiintyy PETA-eläinoikeisjärjestön mainoskuvassa alastomana ”Olen mielummin alasti kuin turkki päällä” -sloganin saattelemana.

Kuva: PETA
Kuva: PETA

Alexandra Burke joutui taannoin kohtaamaan hurjia väitteitä, joiden mukaan hänen poikaystävänsä olisi pettänyt popkaunotarta erään mallin kanssa. Urheilijan väitetty seksikumppani paljasti asian lehdistölle ja kertoi harrastaneensa seksiä Jermain Defoen kanssa Malmaison-hotellilla.