Erikoinen seksirikos: Nainen pakotti miehen seksiin – uhkasi aseella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Harvoin otsikoihin nousee naisen miehelle tekemä raiskaus, mutta ajoittain sellaisiakin päätyy otsikoihin. Nyt chicagolainen 25-vuotias nainen on pakottanut autonsa kyytiin ottaman ventovieraan miehen aseella uhaten harrastamaan seksiä naisen ystävän kanssa.

Asiasta uutisoineen The Stir -lehden mukaan naiset olivat tarjonneet kadulla kulkeneelle miehelle autokyytiä, kunnes Cierra Ross otti aseen esiin ja osoitti sillä miestä. Samassa hän pakotti uhria koskemaan takapenkillä olleen naisen rintoihin ja harrastamaan seksiä hänen kanssa. Sen jälkeen kaksikko oli ryöstänyt miehen luottokortit, iPhonen ja 200 dollaria käteistä.

Ryöstön uhriksi joutunut mies osoitti Rossin myöhemmin poliisin tunnistusrivistä ja nainen joutuu todennäköisesti vastaamaan myös raskaisiin seksuaalirikossyytteisiin. Harvainainen tapaus ei ollut täysin ainutlaatuinen, ja taannoin maailmalla kohistiin tapauksesta, jossa parikymppinen nainen pakotti teinipojan seksuaaliseen kanssakäymiseen puukolla uhaten.