Uutuus takaa naiselle tuplanautinnon ilman käsiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet useita seksileluja, kuten masturboinnin hittituotteeksi osoittautuneen taikabanaanin, jonka avulla pystyy samanaikaisesti sekä treenaamaan naisen sisäisiä lemmenlihaksia että tuottamaan suurta nautintoa G-pistettä stimuloimalla.

Nyt aikuisten erotiikkavälineitä myyvä Lovehoney-yritys on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jolla esitellään uusi uskomaton seksilelu nimeltään Rock-Chick. Kyseinen vekotin hyväilee naista sisältä ja ulkoa samanaikaisesti ja siten, ettei omaromantiikasta nauttivan tarvitse käyttää käsiään tyydyttämisen aikana.

Kyseisen välineen salaisuus piilee sen muodossa. U-muotoon kehitetty silikonivibraattori hyväilee G-pistettä ja klitorista. Tuotteen esittelijän mukaan vedenkestävää lelua on saatavilla pinkkinä ja violettina.