Täydellinen orgasmi ilman käsiä – uutuustuote tekee sen mahdolliseksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet useita seksileluja, kuten masturboinnin hittituotteeksi osoittautuneen taikabanaanin, jonka avulla pystyy samanaikaisesti sekä treenaamaan naisen sisäisiä lemmenlihaksia että tuottamaan suurta nautintoa G-pistettä stimuloimalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt aikuisten erotiikkavälineitä myyvä Lovehoney-yritys on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jolla esitellään uusi uskomaton seksilelu nimeltään Rock-Chick. Kyseinen vekotin hyväilee naista sisältä ja ulkoa samanaikaisesti ja siten, ettei omaromantiikasta nauttivan tarvitse käyttää käsiään tyydyttämisen aikana.

Kyseisen välineen salaisuus piilee sen muodossa. U-muotoon kehitetty silikonivibraattori hyväilee G-pistettä ja klitorista. Tuotteen esittelijän mukaan vedenkestävää lelua on saatavilla pinkkinä ja violettina.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat