Anastacialla taas rintasyöpä! Poistatti molemmat rintansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulajatar Anastacia nousi julkaisi vuonna 2000 menestyksekkään debyyttialbuminsa Not That Kind. Laulajatar nousi musiikkimaailman huipulle voitettuaan MTV-kanavan järjestämän kykyjenetsintäohjelman nimeltä The Cut.

Nyt 45-vuotias laulajatar on ollut rintojenpoistoleikkauksessa jo toistamiseen todetun rintasyövän vuoksi. Anastacia kertoi faneilleen olevansa parantumisen viimeisillä vaiheilla ja valmis siirtymään operaation seuraavaan vaiheeseen.

– Tämä on ollut raskas tie kuljettavaksi. Nyt oloni on upea, ja olen valmis kääntämään seuraavan luvun, Anastacia ilmoitti tiedotteessaan.

Laulajatar joutui viime keväänä perumaan suunnitellun Euroopan kiertueensa uudelleen havaitun rintasyövän vuoksi. Anastacia voitti ensimmäisen kamppailunsa syöpää vastaan leikkauksen ja sädehoidon avulla. Laulajatar aikoi sairaudestaan huolimatta jatkaa uuden levyn kirjoittamista ja nauhoittamista. Urallaan yli 20 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti myynyt Anastacia on uransa aikana esiintynyt kahdesti myös Suomessa.